uw huis verkopen

oude Droom

Je huis verkopen en dat in vijf heldere stappen
Stap 1

Aanmelden van je huis

Via info@pleinhypotheken.nl meldt u zich aan. Bij onderwerp staat: huis verkopen
Vervolgens uw contactgegevens en de gegevens van de woning. Een specialist van Plein Hypotheken neemt contact met u op om een verkooppakket met u samen te stellen. Zeer lage kosten en u bepaalt welke diensten u wilt en welke niet. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor dit verzoek en worden verwijderd nadat dit verzoek is afgerond.

Stap 2

Dan zijn wij aanzet

Afhankelijk van uw gekozen verkooppakket:
Wij plaatsen uw woning op Funda en de andere landelijke woningsites.
Vervolgens plaatsen we uw huis in de woning-database bij Pararius en op de Funda desk, zodat iedere aangesloten makelaar onmiddellijk op de hoogte is.

Stap 3

Bezichtigingen

Geïnteresseerden in uw woning melden zich bij ons. Samen met u maakt ons servicepunt een afspraak voor de bezichtiging. Wij verzorgen de rondleiding.

Stap 4

Biedingen

Als er een bieding komt nemen wij contact met u op. U bepaalt immers zelf of u een bieding accepteert.

Stap 5

Huis verkocht

Nu u samen met de koper tot een goede prijs én goede voorwaarden voor uw woning bent gekomen, is het belangrijk dat dit zorgvuldig wordt vastgelegd in de koopakte. U kunt gebruik maken van de diensten van de aangesloten juristen om uw koopakte op te laten stellen of u maakt gebruik van de lokale notaris in samenwerking met het servicepunt.
We zetten uw huis “Verkocht onder voorbehoud” op Funda en de andere landelijke woningsites en “Verkocht” zodra de ontbindende voorwaarden in de koopakte zijn verlopen en uw huis dus definitief is verkocht.

Geintereseerd?

Laten we sAMEN JE Droom waar maken