Onze diensten

Wie we zijn

We doen dingen anders

Plein Hypotheken is een onafhankelijk intermediair met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Inmiddels is Plein Hypotheken, sinds 2007, een bekende en vertrouwde naam in de financiële dienstverlening. De adviseurs van Plein Hypotheken voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakbekwaamheid, professionaliteit, integriteit en klanten contact.

Wij hebben een samenwerking met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Waaronder : ABN-AMRO, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, BLG bank, Klaverblad, Monuta, Yarden, ING enz.

U kunt bij ons o.a. terecht voor Hypotheken, Financieringen, Pensioenen en Verzekeringen. Daarnaast hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met aan-, en verkoopbegeleiding. Zelfs direct aankopen van uw woning behoort tot de mogelijkheden.

Als intermediair werken wij samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Uw wensen en behoeftes staan bij ons voorop. Met dit gegeven als vertrekpunt selecteren wij, samen met u, de banken en verzekeraars die het beste bij u aansluiten. Het aanbod brengen wij voor u, overzichtelijk, in beeld zodat u in een oplossing kunt zien welke aanbieder voor u de beste aanbieding doet.

HYPOTHEKEN

Uw Droom

De aankoop van een eigen huis. Voor de meeste mensen is het de grootste uitgave in hun leven. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Aan de andere kant is snel beslissen vaak noodzakelijk. Met een goed financieel advies en eventuele begeleiding bij de aan- of verkoop van uw huis, bent u al een stap dichter bij uw droomhuis.

Wij kennen de hypotheekmarkt, zijn de gids in het doolhof van hypotheekvormen en -tarieven. Maar wij kennen bovenal uw persoonlijke financiële situatie, in combinatie met uw toekomstwensen. Ons advies is toekomstbestendig. Zijn er veranderingen in uw gezinssituatie of de wet-en regelgeving? Wij informeren u tijdig en compleet wat het voor ú betekent. Ook checken we regelmatig of uw hypotheek nog up-to-date is.

Behalve een nieuwe hypotheek adviseren we u ook graag bij het oversluiten van uw hypotheek of als uw rentevastperiode afloopt. We zijn vooraf helder over de kosten en zetten onze ervaring graag in om voor u het beste resultaat te bereiken. Op het gebied van hypotheken zijn wij een zekerheid!

VERZEKERINGEN

Onze zorg

Kunt u nog zonder verzekeringen? Het is een vraag die u waarschijnlijk met ‘nee’ zal beantwoorden. Sommige verzekeringen zijn zelfs verplicht, bijvoorbeeld uw autoverzekering. Wij adviseren in schade- en levensverzekeringen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk gebied. Samen met u bekijken we welke risico’s u loopt en hoe u die kunt afdekken.

Wij adviseren en bemiddelen in alle schadeverzekeringen, bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering (bij een eigen huis), reisverzekering of een inboedelverzekering. Maar er zijn ook verzekeringen voor als u zonder werk komt, arbeidsongeschikt raakt of als uw partner komt te overlijden. Bent u ondernemer dan is een rechtsbijstandverzekering geen overbodige luxe.

We geven een onafhankelijk advies en houden altijd uw persoonlijke situatie voor ogen. Doordat we op de hoogte zijn van die situatie kunnen we tekortkomingen of dubbele zaken in uw verzekeringspakket opheffen of voorkomen. Door uw verzekeringen onder één dak onder te brengen, krijgt u ook nog eens een flinke korting op uw premie. Dat verzekeren we u!

FINANCIËLE PLANNING

UW WEG

Eerder stoppen met werken? Een jaartje ertussenuit? Een extra appeltje voor de dorst voor na uw pensioen? Wat doet u met de overwaarde van het huis? Maar wat als u onverhoopt iets overkomt? Het zijn vragen die tijdens uw leven ineens kunnen opdoemen. Met een goede financiële planning beantwoordt u deze vragen al voor een groot deel.

In een financiële planning analyseert onze adviseur uw huidige financiële situatie en uw (toekomstige) wensen. Hij zet samen met u de mogelijkheden op een rij. Voor zaken die nog bereikbaar zijn biedt hij een oplossing aan. Het gaat erom dat u op langere termijn voldoende inkomen heeft, maar ook financiële tegenvallers kan opvangen.

U ontvangt een uitgebreid advies en een plan van aanpak. Uiteraard houdt onze dienstverlening daarmee niet op. We informeren u regelmatig als uw situatie en wensen in de loop der jaren zijn veranderd. Ook vinden we het belangrijk dat u nog steeds een goed gevoel heeft bij de door ons geadviseerderde financiële producten.