Plein Hypotheken is een onafhankelijk intermediair met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Inmiddels is Plein Hypotheken, sinds 2007, een bekende en vertrouwde naam in de financiële dienstverlening. De adviseurs van Plein Hypotheken voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakbekwaamheid, professionaliteit, integriteit en klanten contact.

Wij hebben een samenwerking met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Waaronder : ABN-AMRO, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, BLG bank, Klaverblad, Monuta, Yarden, ING enz.

U kunt bij ons o.a. terecht voor Hypotheken, Financieringen, Pensioenen en Verzekeringen. Daarnaast hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met aan-, en verkoopbegeleiding. Zelfs direct aankopen van uw woning behoort tot de mogelijkheden.

Als intermediair werken wij samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Uw wensen en behoeftes staan bij ons voorop. Met dit gegeven als vertrekpunt selecteren wij, samen met u, de banken en verzekeraars die het beste bij u aansluiten. Het aanbod brengen wij voor u, overzichtelijk, in beeld zodat u in een oplossing kunt zien welke aanbieder voor u de beste aanbieding doet.

  Kantoor

Go to top